blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG smallskill
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Solo_Kamen



Nerderity Report
pridal Solo_Kamen 3.7. 2013 o 13:11



Možno si po zhliadnutí obrázkov poviete "ak to myslí vážne, mal by sa zastreliť", ale dajte mi šancu. 

 

Takže, čo vám dá hra, ktorá bola dokončená pred rokom, 7 mesiacov ležala v šuplíku, bola autorom pokazená a následne opravená? No, moc nie, ale ak chcete vidieť vela krvi a váš počítač nie je s tých, ktoré zvládajú Crysis 3, mohla by vás Nerderity Report zabaviť.

 

O čo ide

Vyvraždenie všetkého, čo sa po vás rozbehne a pokúša sa vám ublížiť. Nič viac, nič menej. Aby ste prežili, musíte sa vediet hýbať a dávať pozor na okolie. Ideálne namiesto rannej kávy, ale pozor na hádzanie klávesnice o stenu pri hre na najvyššej obtiažnosti.

 

Zbrane:

Na riadnu genocídu potrebujete riadny kanón a vela nábojov. K dispozícii budete mať Desert eagle, MG-36 alebo velmi efektívne použitelný USAS-12. Že ste v hre ledva spoznali, o aké zbrane ide? Toto nie je Crysis :).

 

Obtiažnosť:

Na výber je veľký počet obtiažností : redard, tourist, easy, normal, Hard a INSANE. Pri prvej sa budete nudiť, ak nemáte ppočítač z roku 2003, ktorý sa bude slušne potiť. Na obtiažnosti INSANE ale budete mať chuť si napáliť 20 kópii hry na DVD, ktoré následne zlomíte, rozdupete, zapálite a budete si hovoriť "Prečo som toto musel prežiť práve JA?"

 

Záver:

Tak to je pre dnešok všetko, dúfam, že ste po prečítaní tohto článku od zhnusenia nevyvrátili obed a prajem Vám príjemný zvyšok dňa. Druhý diel Nerderity Report je v štádiu ranného vývoja a nemal by spôsobovať záchvaty hnevu nad niekým, kto urobil hru, ktorá by malá zlé recenzie aj v Severnej Kórei. Ďakujem za pozornosť a odkazy na prípadné recenzie. :)



Prístupov 1984
Kvalita článku
(55%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Nerderity Report
[ 3.7.2013] (príspevkov 10)